Education Leaders Awards 2018

Panorama of Best Practices in Greek Education

Φέτος τα Education Business Awards, όπως τα γνωρίσαμε τα 2 προηγούμενα έτη, αναβαθμίζουν την ταυτότητά τους σε Education Leaders Awards, με σκοπό να αποτελέσουν ένα πανόραμα, το οποίο περιλαμβάνει όλο το φάσμα δράσεων που ξεχωρίζουν και που δημιουργούνται από την εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας μας, σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα και σε κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης.

Οφέλη Συμμετοχής

Οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί και οι επιχειρήσεις που υποστηρίζουν το έργο και τις υποδομές των εκπαιδευτικών οργανισμών υλικοτεχνικά και συμβουλευτικά, μπορούν να συμμετέχουν στη διαγωνιστική διαδικασία των βραβείων με σκοπό:

ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ των υπηρεσιών επιπρόσθετης αξίας προς τους διδασκόμενους

ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ των κατάλληλων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί για την εκπαίδευση και την ανάπτυξή τους

ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ των καινοτόμων δράσεων που αποτελούν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα

ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ των επιμέρους πρακτικών που εφαρμόζουν

Υποβολή υποψηφιοτήτων έως Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Πληροφορίες & υποψηφιότητες

Μαίρη Καλλιφείδα, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 115), e-mail: mkalifida@boussias.com

Χορηγίες

Λήδα Πλατή, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 271), e-mail: lplati@boussias.com

Κατεβάστε τους όρους συμμετοχής & τις κατηγορίες βράβευσης

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Κριτική Επιτροπή

Την Κριτική Επιτροπή συνθέτουν εκπαιδευτικοί, εμπειρογνώμονες, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων.

Άννα Διαμαντοπούλου
Άννα Διαμαντοπούλου

Άννα Διαμαντοπούλου

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων

Κατά τη θητεία της στο Υπουργείο Παιδείας, ο νόμος της για τα ΑΕΙ ψηφίσθηκε με συντριπτική πλειοψηφία στη Βουλή, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρονικά, ενώ βρήκε θετική ανταπόκριση σε μεγάλη μερίδα πολιτών, καθηγητών πανεπιστημίων κ.ά. Διατέλεσε Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή με αρμοδιότητα τα θέματα απασχόλησης και κοινωνικών θεμάτων, την περίοδο 1999-2004. Τιμήθηκε με το παράσημο της «Λεγεώνας της Τιμής» από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας και με τον Μεγάλο Σταυρό του Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων.

Χαιρετισμός της Προέδρου της κριτικής επιτροπής, Άννας Διαμαντοπούλου

Ο ευρύτερος χώρος της εκπαίδευσης μέσα από το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα, τα ιδιωτικά σχολεία, τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, αλλά και όλο το δημόσιο σύστημα δια βίου εκπαίδευσης, είναι ο χώρος που αναπαράγει και γεννά τη γνώση και την καινοτομία, δύο από τα βασικά συστατικά προόδου μέσα στους αιώνες.

Είναι σημαντικό οι καλύτερες πρακτικές συλλογικές ή ατομικές να αναδεικνύονται και να δημιουργούν πρότυπα. Είναι επομένως σημαντικό και σ´αυτή την διοργάνωση να συμμετέχετε και να παρουσιάσετε τις ιδέες και το έργο σας. Το σημαντικό σ΄αυτήν τη διαδικασία των Education Leaders Awards 2018 δεν είναι απλά η βράβευση, είναι η συμμετοχή και η ανάδειξη ενός πανοράματος ιδεών και προσπαθειών από κάθε γωνιά της χώρας.

Η Ελλάδα του 21ου αιώνα έχει ανάγκη να συνδυάσει τα ατομικά ταλέντα με τη συλλογική προσπάθεια ώστε η χώρα να μπει στην πρωτοπορία της νέας εποχής. Οι καινοτόμοι ανοίγουν δρόμους, οι δημιουργικοί τους κάνουν λεωφόρους, οι επίμονοι και οι εργατικοί φτάνουν σε νέες πόλεις και σταθμούς. Όλοι μαζί και πρωτευόντως μέσα από την εκπαίδευση μπορούμε να χτίσουμε την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, την Ελλάδα στον 21ο αιώνα.

Άννα Διαμαντοπούλου

Διοργάνωση

Boussias Communications