Education Leaders Awards 2021

Το Πανόραµα των Βέλτιστων Πρακτικών στην Εκπαίδευση

Η ευελιξία, η καινοτοµία και η προσαρµοστικότητα καθορίζουν τη νέα Εκπαίδευση

Τα Education Leaders Awards έχοντας ως σκοπό για 6η χρονιά την αναβάθµιση της εκπαιδευτικής εµπειρίας, τόσο των διδασκοµένων όσο και των διδασκόντων, φιλοδοξούν να αναδείξουν το φάσµα των δραστηριοτήτων εκείνων που ξεχώρισαν, από κάθε γεωγραφικό διαµέρισµα και κάθε βαθµίδα της εκπαιδευτικής κοινότητας της χώρας µας. Ιδιαίτερα φέτος, η αναγνώριση για τις ιδέες, την εφαρµογή τους και το αποτέλεσµα της εκπαιδευτικής εµπειρίας, που αυτές προσέφεραν, έχει µεγαλύτερη αξία, καθώς το πλαίσιο εκπαίδευσης άλλαξε πλήρως.

Τελική Υποβολή Υποψηφιοτήτων
19.03.2021

Κατεβάστε τους όρους συμμετοχής
Δηλώστε υποψηφιότητα στα Education Leaders Awards
Συμβουλές για μια Επιτυχημένη Υποψηφιότητα

Πληροφορίες

Μαρία Σαγάνα, τηλ.: :210 6617777 (εσωτ. 307), e-mail: [email protected]

Συμμετοχές

Μαίρη Καλλιφείδα, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 333), κιν.: 6936533318, e-mail: [email protected]

Χορηγίες

Μαρίνα Καφέζα, τηλ.: 210 6617777 (εσωτ. 252), e-mail: [email protected]

Βασικές ενότητες

Ενότητα 1. Εκπαίδευση – Τηλεκπαίδευση

Ενότητα 2. Εξωστρέφεια & Συνεργασία

Ενότητα 3. Διοίκηση, Οικονοµία & Εγκαταστάσεις

Κατηγορίες Υποψηφίων

Βραβεία μπορούν να διεκδικήσουν ιδιωτικοί και δημόσιοι εκπαιδευτικοί οργανισμοί κάθε βαθμίδας, καθώς και επιχειρήσεις με σχετικό αντικείμενο:

1. Παιδικός Σταθμός / Νηπιαγωγείο
2. Δημοτικό Σχολείο
3. Γυμνάσιο / Λύκειο
4. Κολλέγιο
5. Πανεπιστήμιο
6. ΙΕΚ / Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών
7. Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης
8. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών
9. Επιχείρηση
10. Άλλο (ΜΚΟ, Ιδιωτικός/Δημόσιος Φορέας κ.ά.)

Winner’s Kit

Οι νικητές λαμβάνουν:


 1.  Το λογότυπο των βραβείων της φετινής διοργάνωσης με τη συγκεκριμένη βράβευση στην κατηγορία της. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις καμπάνιες δημοσιότητας, στο web site, στα social media, στις υπογραφές email, πάνω στις συσκευασίες προϊόντων, brochures και οπουδήποτε αλλού εκτιμάται ότι θα προσδώσει τη δημοσιότητα που απαιτείται.
 2.  Αγαλματίδιο (trophy) για κάθε βραβείο τους.
 3.  Branded Custom Videos προς αξιοποίηση της διάκρισης στα δικά τους social media.
 4.  Αναφορά όλων των βραβεύσεων στον τελικό πίνακα νικητών στο web site της διοργάνωσης.
 5.  Δημοσιότητα σε επιλεγμένα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα της BOUSSIAS με παραπομπή στον τελικό πίνακα νικητών.
 6.  Αναφορά στο email (newsletter) που αποστέλλεται σε όλη τη σχετική αγορά με παραπομπή στον τελικό πίνακα νικητών.
 7.  Δημοσιότητα μέσω Δελτίων Τύπου, που αποστέλλονται σε χορηγούς επικοινωνίας και θεσμικούς φορείς, με παραπομπή στον τελικό πίνακα νικητών.
 8.  Προβολή στα social media της BOUSSIAS με posts που παραπέμπουν στον τελικό πίνακα νικητών.
 9.  Εκπρόσωποι των κορυφαίων βραβείων έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν με δήλωση στο βίντεο των βραβείων.

Πέρα από τα παραπάνω, εφόσον κερδίσετε βραβείο:


 •  Αυξάνετε το brand profile σας
 •  Κερδίζετε νέους πελάτες και βελτιώνετε τις σχέσεις μας με τους υπάρχοντες πελάτες
 •  Αποκτάτε περιεχόμενο για να ενισχύσετε το marketing σας
 •  Αυξάνετε το employers branding σας και προσελκύετε ταλέντα
 •  Αποκτάτε μια ευκαιρία να δείτε λεπτομερώς τι έχετε πετύχει και να θέσετε συγκεκριμένους στόχους για το μέλλον

Κατεβάστε τους όρους συμμετοχής & τις κατηγορίες βράβευσης

Για να κατεβάσετε το αρχείο με τις κατηγορίες και τους όρους συμμετοχής των βραβείων παρακαλούμε συμπληρώστε στη φόρμα το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και το email σας, προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της BOUSSIAS και να σας ενημερώσει περαιτέρω για τις κατηγορίες βράβευσης και να απαντήσει σε οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστείτε.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Πρόεδρος και Κριτική Επιτροπή

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Education Leaders Awards είναι η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και π. Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων. Την Κριτική Επιτροπή συνθέτουν εκπαιδευτικοί, εμπειρογνώμονες, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων.Education Leaders Awards 2020

«Tο ετήσιο Πανόραμα των Πρωτοβουλιών και των Δράσεων στην Εκπαίδευση»

Τα φετινά Education Leaders Awards, παρά το αιφνιδιαστικό ξέσπασμα της πανδημίας, συγκέντρωσαν εξαιρετικές υποψηφιότητες από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα και από κάθε περιοχή της χώρας μας, παραμένοντας ακλόνητα στον σκοπό τους που είναι να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλές πρακτικές στην Εκπαίδευση. Έτσι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, σας παρουσιάζουμε τις υποψηφιότητες που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και να βρεθούν στο βάθρο των νικητών.

Παρακολουθήστε την ψηφιακή τελετή απονομής βραβείων, Education Leaders Awards 2020 (Μεταδόθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, από την Υβριδική Τηλεόραση του OPEN – Το Ανοιχτό Κανάλι).

Στο πλαίσιο της τιμητικής βράβευσής του από τα Education Leaders Awards, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών και μέλος του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης του MIT, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το στοίχημα της χώρα μας είναι πώς να μην χάσουμε το τρένο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.


Education Leaders Awards 2020 (.pdf)

Τιμητική Υποστήριξη

Χρυσός Χορηγός

Η ιστορία του Πρότυπου Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ρούλα Μακρή ξεκινά από το Μάϊο του 1995 όταν η κ. Ρούλα Μακρή ίδρυσε το πρώτο της φροντιστήριο. Πλέον είναι ηγέτιδα εταιρεία παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, με ιδιαίτερη έμφαση στην εισαγωγή των μαθητών στις πανεπιστημιακές σχολές. Με 25 έτη παρουσίας στο χώρο της εκπαίδευσης, με κύρια χαρακτηριστικά την πολυετή εμπειρία στα θεωρητικά και εδώ και 15 χρόνια και σταθετικά μαθήματα,καθώς και στα αγγλικά και με διαδικτυακά μαθήματα για όλη την Ελλάδα, συνεχίζει το εκπαιδευτικό του έργο εστιάζοντας πλέον στις εξατομικευμένες ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των μαθητών.

Στα διαδικτυακά μαθήματα η συνεργασία τουΠρότυπου Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ρούλα Μακρήμε τη MicosoftHellas, επέφερε αγαστά αποτελέσματα και πλέον διαθέτει μια μεγάλη γκάμα μαθητών από διάφορες γωνιές της πατρίδας μας. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISOEΛΟΤ 1433:2008 για τις υπηρεσίες της και έχει διακριθεί και πιστοποιηθεί από την ACTAγια την εκπαίδευση των καθηγητών της στα softskills.

Η εταιρεία έχει λάβει σημαντικές βραβεύσεις EDUCATIONLEADERSAWARDS2019 (SILVERβραβείο για τις Ειδικές Εκπαιδευτικές ανάγκες), EDUCATIONLEADERSAWARDS2019 (SILVERβραβείο για τη συνεργασία με Εκπαιδευτικούς Φορείς και Οργανισμούς) πουαναδεικνύουν την καινοτομία και τη δράση της. Επίσης η κ. Ρούλα Μακρή έχει διακριθεί ανάμεσα στις γυναίκες -ηγέτες επιχειρήσεων(whoiswho)και είναι βραβευμένη ως Φιλόλογος από την ΠΕΦ (Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων) και διακεκριμένη Φιλόλογος ειδικότερα στο μάθημα της Έκθεσης.

Οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας είναι:

 • Μελέτη Δημοτικού
 • Μελέτη Γυμνασίου
 • Φροντιστηριακά μαθήματα Γυμνασίου -Λυκείου
 • Προετοιμασία για την εισαγωγή στα Πρότυπα –Πειραματικά Γυμνάσια
 • Μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας σε όλα τα επίπεδα
 • Υποστήριξη σε Φοιτητικές Εργασίες καιΦοιτητικά μαθήματα.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Διοργάνωση