Κρατήστε με ενήμερο για τα Education Leaders Awards 2024

Ο θεσμός που αναδεικνύει τις εκπαιδευτικές μονάδες, τις δραστηριότητες τους, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς στην Ελλάδα

Την Δευτέρα 03 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πρώην ΤΕΙ Πειραιά), πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards 2023. Για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Education Leaders Awards 2023, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εκπαιδευτικών μονάδων και των ίδιων των εκπαιδευτικών στην χώρα μας.

Συνολικά, διακρίθηκαν 57 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί στον Δημόσιο Εκπαιδευτικό Φορέα και 40 εκπαιδευτικές μονάδες, εκπαιδευτικοί και εταιρίες-επιχειρήσεις στον Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Φορέα από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Education Leaders Awards 2023

Πιο συγκεκριμένα, Βραβείο στον Δημόσιο Εκπαιδευτικό Φορέα απέσπασαν οι: 1o Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού Καστοριάς, 1o και 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαλίων, 2ο Γυμνάσιο Γέρακα, 2ο Δημοτικό Σχολείο Καναλλακίου Δήμου Πάργας, 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόλου, 2ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων, 2ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου, 2ο Νηπιαγωγείο Νέας Αρτάκης και Νηπιαγωγείο Αυλωναρίου, 2ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, 4ο Νηπιαγωγείο Καλαμαριάς, 5o & 6o Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου, 7ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Αττικής, 9ο Νηπιαγωγείο Πύργου Ηλείας, 8ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας, 9ο Νηπιαγωγείο Καλαμαριάς, 11ο Νηπιαγωγείο Χανίων, 13ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ξάνθης, 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, 27ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, 32ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης, 133ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας, Αντώνιος Πλαγεράς εκπαιδευτικός, Γ’ Βρεφονηπιακός Σταθμός Αθηνών Γενικού Επιτελείου Στρατού, Γυμνάσιο Αμφίκλειας, Γυμνάσιο Λυγουριού Αργολίδας, Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας, Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσοχωρίου Ηλείας, Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας Κορινθίας, Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγίου Δημητρίου – Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης, Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων/ National Exams Organization, Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς, Ειδικό Δημοτικό σχολείο Κορίνθου, Ειδικό Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου, Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ευστάθιος Ζωγόπουλος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου, Θεματικό Δημόσιο ΙΕΚ Αχαρνών, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης, Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστημίου Αθηνών, Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας Η.Ν. Κάσου, Νηπιαγωγείο Καραβομύλου, Νηπιαγωγείο Λίμνης Ευβοίας, Νηπιαγωγείο Λυγιάς Λευκάδας, Νηπιαγωγείο Νοσοκομείου Παίδων ‘Η Αγία Σοφία’, Νηπιαγωγείο Όσσας, Νηπιαγωγείο Ριζαριού Τρικάλων, Νηπιαγωγείο Χωραφακίων, Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Αγιών Παρασκιών, Παναγιώτα Καπερνέκα Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Μονάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής & Επικοινωνίας Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πολυτεχνείο Κρήτης – Εργαστήριο Μεταβαλλόμενων Ευφυών Περιβαλλόντων (TUC TIE Lab), Τμήμα Τουρισμού Ιονίου Πανεπιστήμιου, Υπουργείο Παιδείας Και Θρησκευμάτων, Blog Αναστάσιος Μελιόπουλος και Teen Business School – Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Επίσης, Βραβείο στον Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Φορέα απέσπασαν οι: Ακάδημος Γρυπάρης Υπηρεσίες Εκπαίδευσης, Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο & Δημοτικό Σχολείο Ισθμίας, Αρχιτεκτονικό Γραφείο Παιδοκεντρικού Σχεδιασμού BabyEcoDesign, Γυμνάσιο Εκπαιδευτήριων Ν.Ζαγοριανάκου, ΔΕΣ (Διαδραστικό Ευρωπαϊκό Σχολείο), Εκπαιδευτήρια Ατσόγλου, Εκπαιδευτήρια Δούκα, Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο, Εκπαιδευτήρια Φραγκή – Λακωνική Σχολή, Εκπαιδευτήρια “Saint-Paul – Δελασάλ”, Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλίνων, Ελληνογερμανικός Εκπαιδευτικός Σύλλογος, Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή, Ίδρυμα Λαμπράκη, Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Τράπεζα Eurobank, Φροντιστήριο 2001 Ορόσημο, Ώθηση Γυμνάσιο-Λύκειο, BCA College – Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών, CGS (Costeas-Geitonas School), Eduact Δράση Για Την Εκπαίδευση, Epsilon Training, Homo Educandus Αγωγή, IST College, Knowcrunch.com, Kumon Ελλάδας, Labora Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Northtrainers, Learning Actors, Oracle Ελλάς, PeopleCert Group, projectyou, Safe Water Sports, The Greek Online School, The Indivisuals – Art & Physical Intelligence, TÜV HELLAS (TÜV NORD), VSK & the Coaching Land Stella Kopakaki, Workearly Greece και Xyntaraki Hara Language School.

Επίσης, οι υποψηφιότητες οι οποίες κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία στο σύνολο κάθε πυλώνα, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι: Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας στην κατηγορία Εκπαίδευση – Τηλεκπαίδευση, το Πολυτεχνείο Κρήτης – TUC TIE Lab  και ο Δήμος Αθηναίων στην κατηγορία Εξωστρέφεια & Συνεργασία και το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Παιδοκεντρικού Σχεδιασμού BabyEcoDesign στην κατηγορία Διοίκηση, Οικονομία & Εγκαταστάσεις.

Η βραδιά όπως πάντα κορυφώθηκε με την απονομή των μεγάλων βραβείων της χρονιάς, των Grand Awards, όπου η Workearly Greece αναδείχθηκε Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς, η Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης αναδείχθηκε Σχολείο της Χρονιάς και η Χριστούλα Τσελίκα αναδείχθηκε Εκπαιδευτικός της Χρονιάς.

Η βραδιά των βραβείων ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Άννας Μαρίας Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co-Founder Wellness Project, BOUSSIAS events, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι που ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο φετινός θεσμός ο οποίος ταξιδεύει πλέον με την ομάδα μας η οποία δραστηριοποιείται στις αγορές new business & wellness στην Boussias events. Αυτά τα βραβεία όπως και η εποχή που διανύουμε είναι γεμάτα προκλήσεις. H εκπαίδευση με την ενσωμάτωση της καινοτομίας, τη δύναμη της τεχνολογίας, την διαδραστικότητα έρχεται να ενδυναμώσει την εκπαιδευτική διαδικασία, και να απογειώσει την δημιουργικότητα μέσα από καινοτόμα συστήματα. Όπως προστάζει η σύγχρονη πραγματικότητα αλλά και σύμφωνα με τις διεθνείς απαιτήσεις και τον τρόπο που εξελίσσεται η αγορά της εκπαίδευσης μαθητές, εκπαιδευτικοί και εκπαιδευτικοί φορείς με εργαλεία την ανάπτυξη και την διαχείριση της καινοτομίας θα συνδεθούν πιο αποτελεσματικά με το αύριο την βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης και την διάχυση-ενίσχυση της γνώσης. Υπάρχουν σημαντικές έρευνες οι οποίες πιστοποιούν σε σημαντικό βαθμό ότι οι επιχειρήσεις που ευημερούν, ευδοκιμούν, αναπτύσσονται και διατηρούν μέσα στο χρόνο την ανταγωνιστικότητά τους είναι αυτές που επένδυσαν στην κινητήριο δύναμη την καινοτομία. Ανάπτυξη και καινοτομία είναι δύο όροι οι οποίοι αναγνωρίζονται ευρέως. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο εκπαιδευτικοί και καθηγητές θα εναρμονίζονται με το διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον τις κατευθυντήριες γραμμές αλλά και τα μοντέλα διδασκαλίας που θα συμβάλλουν στην πρόσβαση της γνώσης, της πληροφορίας στην απόκτηση εμπειριών και δεξιοτήτων ενδυναμώνοντας τον πλούτο της γνώσης. Με μεγάλη ευαισθησία στους όρους αξιολόγησης τα βραβεία σχεδιάστηκαν με στόχο την ανάδειξη της καινοτομίας στις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες καθώς και στην ανάδειξη του Εκπαιδευτικού της χρονιάς. Έτσι σήμερα καλούμαστε να επιβραβεύσουμε τους φορείς της ανάπτυξης αυτού του κλάδου που ανέδειξε η Κριτική μας Επιτροπή με πρόεδρο την κ. Άννα Διαμαντοπούλου». 

Στην συνέχεια, η Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Education Leaders Awards 23, Πρόεδρος του Δικτύου – Πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΕ για το μέλλον του κοινωνικού κράτους – πρ. Επίτροπος ΕΕ – πρ. Υπουργός, άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα στην βραδιά με το μήνυμά της αναφέροντας: «Οι μεγάλες αλλαγές του 21ου αιώνα απαιτούν μια σειρά μεταρρυθμίσεων σε πολλούς τομείς αλλά κυρίως στα εκπαιδευτικά συστήματα. Το δημογραφικό πρόβλημα, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η κλιματική κρίση, έχουν επιπτώσεις στην οικονομία και στη κοινωνία. Ο ρόλος των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, των γονέων και όσων ασχολούνται με την εκπαίδευση ήταν και είναι εξαιρετικά κρίσιμος, αλλά τώρα απαιτεί τεράστιες αλλαγές και κυρίως κοινωνική επένδυση, δημιουργία, φαντασία, αντίληψη της νέας εποχής. Εκπαιδευτικοί από όλα τα σημεία της Ελλάδος ,από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα απέδειξαν με την συμμετοχή τους και την κατάθεση του διαδικτυακού και όχι μόνο έργου τους τις τεράστιες δυνάμεις που έχει η χώρα μας. Η συμμετοχή αυξάνει κάθε χρόνο και περισσότερο. Σχολεία, εκπαιδευτικοί Οργανισμοί, Πανεπιστήμια, καινοτόμα προγράμματα αποτυπώνουν την δημιουργία και την αριστεία σε όλους τους επιμέρους τομείς του εκπαιδευτικού συστήματος. Η συμμετοχή είναι κορυφαία πράξη, η βράβευση κορυφαία αναγνώριση. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους και σε όσες συμμετείχαν και σε όσους και όσες βραβεύτηκαν».

Το μη διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ολοκληρώθηκε με την απονομή των τιμητικών βραβείων για τα Education Leaders Awards 2023, όπου ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής και η Μάρνυ Παπαματθαίου, Δημοσιογράφος, Υπεύθυνη για θέματα Παιδείας, παρέλαβε τιμητικό βραβείο για την συνολική προσφορά στην Παιδεία – Πρόγραμμα Μαθητικών Εφημερίδων, ο Νικόλαος Αυγουλάς, Δάσκαλος Πληροφορικής, 11ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς, παρέλαβε τιμητικό βραβείο για το Wedoguard, ένα πρωτοπόρο ρομποτικό σύστημα φύλαξης διαβάσεων τρένων και ο Νικόλαος Κομματάς, Δάσκαλος Πληροφορικής & Ελληνικών, Σχολείο Αγ. Κωνσταντίνος/Arusha, Tanzania, παρέλαβε τιμητικό βραβείο για την προσφορά του στην εκπαίδευση της Αφρικάνικης Ηπείρου.  

Χορηγός της τελετής απονομής των Education Leaders Awards 2023 ήταν η KNOWCRUNCH.

Υποστηρικτής της τελετής απονομής των Education Leaders Awards 2023 ήταν η TÜV NORD.  

Χορηγός επικοινωνίας των Education Leaders Awards 2023 ήταν το kidsproject.gr.  

Official Publications: Daily Fax.

Tα βραβεία και οι νικητές

Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της Χρονιάς
Workearly Greece
Σχολείο της Χρονιάς
Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης
Εκπαιδευτικός της Χρονιάς
Χριστούλα Τσελίκα
Ενότητα 1. Εκπαίδευση – Τηλεκπαίδευση
PLATINUM Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας | Σχολικό εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής
Καινοτομία στη Διδασκαλία  - Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
GOLD 7ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας | Μαθαίνουμε για τους σεισμούς στο σχολείο
SILVER 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου | Εφαρμογή της Αντεστραμμένης τάξης για την κατανόηση τεχνολογικού περιεχομένου
BRONZE Γυμνάσιο Αμφίκλειας | Τουριστικός οδηγός επαυξημένης πραγματικότητας
BRONZE ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ | Ενεργές Μοντελοποιήσεις Μαθηματικών Εννοιών
Καινοτομία στη Διδασκαλία  - Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
GOLD 133ο Δημοτικό σχολείο Αθήνας - Τμήμα Ε2 | Εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Κλιματική Αλλαγή και Τέχνη - Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μέσα από την κατασκευή έργων Τέχνης από “άχρηστα” υλικά.
SILVER Ειδικό Δημοτικό σχολείο Κορίνθου | Δράση VIRTUAL CYCLING με την στήριξη της ΑΦΟΙ ΘΕΟΧΑΡΗ-VIRTUAL SPORTS  PROJECT
BRONZE 1o Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού Καστοριάς | STEAM με τη χρήση της Σχεδιαστικής Σκέψης 
Καινοτομία στη Διδασκαλία  - Παιδικοί Σταθμοί / Νηπιαγωγεία
GOLD Νηπιαγωγείο Λυγιάς - Νηπιαγωγείο Όσσας - Νηπιαγωγείο Κεντριού - 29ο Νηπιαγωγείο Σερρών | KIDS' A.I.R. - Artificial Intelligence Recycling
SILVER Νηπιαγωγείο Αγ. Μαρίνας Η.Ν.Κάσου | ‘’Τα Χοχλακούλια της Α-Μαρίνας’’
BRONZE Γ' Βρεφονηπιακός Σταθμός Αθηνών Γενικού Επιτελείου Στρατού / Υπουργείο Εθνικής Άμυνας - Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | «Εργαστήριο Σκέψης»
Καινοτομία στη Διδασκαλία  - Φροντιστήρια
GOLD Φροντιστήριο 2001 ΟΡΟΣΗΜΟ | (Micro)Biology Interactive Project
SILVER VSK & the Coaching Land Stella Kopakaki | Δες το αλλιώς! Μάθηση και Life & Mindset Coaching
BRONZE Φροντιστήριο 2001 ΟΡΟΣΗΜΟ | Διαγωνισμός Διηγήματος: «Μια εικόνα…1000 λέξεις!»
Καινοτομία στη Διδασκαλία  - Ιδιωτικά Σχολεία
GOLD Εκπαιδευτήρια Φραγκή - Λακωνική Σχολή | Dronemaniacs: Εκπαιδεύοντας τους πιλότους του μέλλοντος
SILVER Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ | AI – Digital Assistant in Class
BRONZE Ελληνογερμανικός Εκπαιδευτικός Σύλλογος | Εγώ...ο άλλος μου εαυτός
Καινοτομία στη Διδασκαλία  - Πανεπιστήμια/Επιχειρήσεις
GOLD Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας /  Μονάδα Καινοτομίας & Έρευνας στην Ιατρική Εκπαίδευση, Ειδική Μονάδα Βιοϊατρικής Έρευνας και Εκπαίδευσης, Τμήμα Ιατρικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης | Δωμάτια διαφυγής, Συνεργατική Μάθηση και Ανοικτά Μαθήματα
GOLD Learning Actors ΙΚΕ | Μάθηση βασισμένη σε πραγματικό έργο | οι Data Engineers της AEGEAN αναβάθμισαν τις δεξιότητές του σε τεχνολογίες Airflow & Spark σε περιβάλλον cloud, δουλεύοντας σε πραγματικό έργο.
SILVER Πανεπιστήμιο Λευκωσίας | Βιωματικό εργαστήριο στη φαρμακευτική πρακτική εκπαίδευση
SILVER Oracle Ελλάς | Oracle Academy
Εκπαιδευτική πλατφόρμα – εφαρμογή
GOLD Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α' Αθήνας | Εκπαιδευτική Ψηφιακή Εφαρμογή "Kids4TheCity"
SILVER Oracle Ελλάς | Oracle Academy
Μέθοδος προετοιμασίας για ειδικούς  διαγωνισμούς
GOLD LABORA Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Northtrainers | Πρόγραμμα προετοιμασίας για σώματα ασφάλειας σε μαθητές λυκείου
GOLD Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων/ National Exams Organization
GOLD ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΓΡΥΠΑΡΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  |  Στοχεύω Πρότυπο - Ολοκληρωμένη Εκπαιδευτική Διαδικασία
Ευεξία & αυτοβελτίωση
GOLD 2ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας | Στα μονοπάτια της αυλής
SILVER Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ | D-WELL - MIND & BODY WELLNESS
BRONZE Homo Educandus Αγωγή | Πρόγραμμα "Όλα τα αθλήματα  οι ίδιες πάντα αξίες!"
Συμπερίληψη & Διαφορετικότητα - Δημόσιος Εκπαιδευτικός Φορέας
GOLD Ειδικό δημοτικό σχολείο Αγριάς | Έργα μεγάλων Ελλήνων ζωγράφων
SILVER Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας Κορινθίας | "Σχολείο για όλους: Αποδοχή - Αλληλοσεβασμός - Συμπερίληψη"
Συμπερίληψη & Διαφορετικότητα - Ιδιωτικός Τομέας
GOLD EDUACT ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & Thessaloniki TechLab  | Εκπαίδευση του μέλλοντος για παιδιά και νέους από την Ουκρανία 
SILVER Ελληνογαλλική σχολή Ουρσουλίνων, μέλος του Παγκόσμιου εκπαιδευτικού οργανισμού La Salle | Μαθαίνω να νοιάζομαι και να προσφέρω
BRONZE The Indivisuals - Art & Physical Intelligence | Create & Act - School Edition
Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία- Δημόσιος Εκπαιδευτικός Φορέας
GOLD Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσοχωρίου Ηλείας |Αστρονομία και Διαστημική για παιδιά Δημοτικού!
SILVER Δημοτικό Γυμνάσιο Λυγουριού, Αργολίδας | «Μαθήματα  ζωής  στην αυλή  του σχολείου»
BRONZE Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστημίου Αθηνών | Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Γενική και Εξειδικευμένη Παιδιατρική: Κλινική Πράξη και Έρευνα”
Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία-  Ιδιωτικός Τομέας
GOLD Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης | Μίλα τώρα!
SILVER Oracle Ελλάς | Oracle Academy
BRONZE Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο | Μέσα από την Ιστορία, γνώρισε την Κορινθία!
Ψηφιακή Εκπαίδευση - Δημόσιος Εκπαιδευτικός Φορέας
GOLD 14ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Κέρκυρας - 11ο Νηπιαγωγείο Χανίων - 9ο Νηπιαγωγείο Καλαμαριάς | Συνεργατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ''Tα Fake News της Αλεπούς''
SILVER 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας-Α/βαθμια Φθιώτιδας | Η παιδαγωγική αξιοποίηση της Φορητής Μάθησης στο Δημοτικό σχολειο.
BRONZE 2o Δ.Σ. Μανιάκων -  Blog Αναστάσιου Μελιόπουλου | BLOG για μικτή & ανεστραμμένη μάθηση για δημοτικό Γ-ΣΤ τάξη
Ψηφιακή Εκπαίδευση - Ιδιωτικός Τομέας
GOLD KNOWCRUNCH.COM | E-Learning Masterclass in Digital & Social Media Marketing
SILVER KUMON Ελλάδας | KUMON CONNECT: Ψηφιακή Καινοτομία στην Ανάπτυξη Ικανοτήτων στο Μέγιστο Βαθμό
BRONZE Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο | Μέσα από την Ιστορία, γνώρισε την Κορινθία!
Online και Εκπαίδευση Εξ Αποστάσεως - Δημόσιος Εκπαιδευτικός Φορέας
GOLD 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόλου-27ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου | “Τo Sakidio”
GOLD Xyntaraki Hara Language School | Xyntaraki Deep Dives
Online και Εκπαίδευση Εξ Αποστάσεως -  Ιδιωτικός Τομέας
GOLD Learning Actors IKE | Instructor-Led On-line Training for the ambitious Tech Professional in Europe
SILVER The Greek Online School |The Greek Language League
BRONZE Oracle Ελλάς | Oracle Academy
BRONZE TÜV HELLAS (TÜV NORD) & Projectyou | Σύγχρονη Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση
Πληροφορική
GOLD Workearly Greece | Data Science School powered by Workearly Greece
SILVER Epsilon Training | Πιστοποίηση της Epsilon Training ως «Microsoft Certified Technical Learning Partner»
Αθλητισμός
GOLD Workearly Greece | Sports Analytics School powered by Workearly Greece
Ρομποτική & AI
GOLD Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας | Σχολικό εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής
SILVER Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών, μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού La Salle & Hellenic Drones | Soft skills for students – Γνώση και Καινοτομία στο πρόγραμμα σπουδών
BRONZE EDUACT  |  10 έτη εκπαιδευτικής καινοτομίας - FIRST® LEGO® League Greece
Εξάλειψη Διακρίσεων & Ανισοτήτων  στην Εκπαίδευση - Δημόσιος Εκπαιδευτικός Φορέας
GOLD Νηπιαγωγείο νοσοκομείου Παίδων  'Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ' | Νηπιαγωγείο για νοσηλευόμενα παιδιά
Εξάλειψη Διακρίσεων & Ανισοτήτων  στην Εκπαίδευση -  Ιδιωτικός Τομέας
GOLD EDUACT | Ρομποτική στο ωρολόγιο πρόγραμμα ειδικών σχολείων
SILVER ΔΕΣ (Διαδραστικό Ευρωπαϊκό σχολείο) | Διαφοροποιημένη μάθηση/ Ενίσχυση μαθησιακών αναγκών
Εκπαιδευτικές Επισκέψεις  & Βιωματική Μάθηση - Δημόσιος Εκπαιδευτικός Φορέας
GOLD Πανεπιστήμιο Αιγαίου | Educational Voyages in Aeiphoria 
Εκπαιδευτικές Επισκέψεις  & Βιωματική Μάθηση - Ιδιωτικός Εκπαιδευτικός Φορέας
GOLD SAFE WATER SPORTS | Ocean Lab: Eνα διαδραστικό πρόγραμμα για την ασφάλεια των παιδιών στη θάλασσα
SILVER Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο & Δημοτικό Σχολείο Ισθμίας | Αρχαία Ίσθμια - Η αναβίωση των αγώνων
BRONZE BCA College - Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών | Βιωματική Μάθηση και Εκπαιδευτικές Επισκέψεις
Ανάπτυξη Οριζόντιων Δεξιοτήτων - Δημόσιος Εκπαιδευτικός Φορέας
GOLD Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης, Εργαστήριο Προγραμματισμού Υγείας, Τομέας Κοινωνικής Ιατρικής σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου | Εξ αποστάσεως Βιωματικό  Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Γενικοί Ιατροί στον Ρόλο του Health Coach στα Χρόνια Αναπνευστικά Νοσήματα»
SILVER Νηπιαγωγείο Όσσας - 29ο Νηπιαγωγείο Σερρών -
Νηπιαγωγείο Κεντριού - 3ο Νηπιαγωγείο Λαγκαδά, Νηπιαγωγείο Λυγιάς-
14ο Νηπιαγωγείο Χανίων-  2ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας -
8ο Νηπιαγωγείο Αρτέμιδας-  2ο Νηπιαγωγείο Ν. Μουδανιών | Π@Π@ΚΙ SOS: Καλλιέργεια Οριζόντιων Δεξιοτήτων σε μικρούς μαθητές
BRONZE Νηπιαγωγείο Λίμνης Ευβοίας - 32ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης - 2ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων - 2ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου - Νηπιαγωγείο Χωραφακίων - 8ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας | "ART CODE" eTwinning 2021-22
Ανάπτυξη Οριζόντιων Δεξιοτήτων -  Ιδιωτικός Τομέας
GOLD Ίδρυμα Λαμπράκη | Ενεργώ ως Πολίτης
SILVER TÜV HELLAS (TÜV NORD) & Projectyou | Προγράμματα διά βίου εκπαίδευσης 
BRONZE ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ Ν.ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΥ | ΜΑΤΗΕΜΑΤICS RULES OF LIFE
Δια Βίου Μάθηση & Απασχολησιμότητα /  Reskilling Upskilling
GOLD IST College | MBA για Γονείς  -Σεμινάριο Γονεϊκών Δεξιοτήτων
SILVER KNOWCRUNCH.COM |E-Learning Masterclass in Digital & Social Media Marketing
BRONZE PeopleCert Group | Coding Bootcamp: Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Reskilling και Απασχολησιμότητας
Ενότητα 2. Εξωστρέφεια & Συνεργασία
PLATINUM Πολυτεχνείο Κρήτης - TUC TIE Lab & Δήμος Αθηναίων - Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης, ΤμήμαΕναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων & Δήμος Αθηναίων - Εργαστήριο ΠΟΙΩ
& Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (EOAN) & Recycom | Waste is out of fashion  / Τα απόβλητα είναι εκτός μόδας.
Καλύτερη Εκδήλωση/Experiential Event - Δημόσιος Εκπαιδευτικός Φορέας
GOLD Πολυτεχνείο Κρήτης - TUC TIE Lab & Δήμος Αθηναίων - Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης, ΤμήμαΕναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων & Δήμος Αθηναίων - Εργαστήριο ΠΟΙΩ
& Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (EOAN) & Recycom | Waste is out of fashion  / Τα απόβλητα είναι εκτός μόδας.
SILVER Ειδικό Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου |Ανοίγει την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
BRONZE Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Αγιών Παρασκιών | Φεστιβάλ Αγάπης για το Παιδί
Καλύτερη Εκδήλωση/Experiential Event - Ιδιωτικός Εκπαιδευτικός Φορέας
GOLD Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ" | 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Μαθαίνουμε από το χθες, χτίζουμε το αύριο.
SILVER CGS (Costeas-Geitonas School) | CGS Arts Contest
BRONZE ΕΡΑΣΜΕΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ | Πρώτος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Τοπικής Ιστορίας: "Οι μαθητές μάς ξεναγούν στα μνημεία του τόπου τους"
Επιβράβευση της Αριστείας & Οικονομική  Στήριξη Σπουδαστών
GOLD Τράπεζα EUROBANK | Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΜΠΡΟΣΤΑ για την παιδεία – Βραβεύσεις Αριστούχων Απόφοιτων Λυκείων από όλη την Ελλάδα
SILVER PeopleCert | PeopleCert Coding Bootcamp
Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης
GOLD Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Μονάδα Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, Αγωγής & Επικοινωνίας, Σχολή Δημόσιας Υγείας | ΛΤ Σκύρου | “Art out of Trash” Tέχνη από Σκουπίδια. Skyros Project
SILVER Νηπιαγωγείο Καραβομύλου | ‘‘Η Μέλισσα στο Νηπιαγωγείο μέσα από… τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων’’
BRONZE 4ο Νηπιαγωγείο Καλαμαριάς | Εργοτέχνες Χαρτιού
Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας  & Νεανική Επιχειρηματικότητα
GOLD Teen Business School - Πανεπιστήμιο Μακεδονίας | Teen Business School για νέους με αναπηρία όρασης
SILVER Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  -  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚHΣ | ELA Snacks EAT LEARN ACT Συνεργατική μαθητική επιχείρηση
BRONZE Θεματικό Δημόσιο ΙΕΚ Αχαρνών | Future Perfect Pro
Δεσμός με την Κοινωνία - Δημόσιος Εκπαιδευτικός Φορέας
GOLD 2ο Νηπιαγωγείο Νέας Αρτάκης - Νηπιαγωγείο Αυλωναρίου | Μια Οικοσυμμαχία για την Αειφορία
SILVER Τμήμα τουρισμού ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ σε Συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια & το Γυμνάσιο Σκριπερού με λυκειακές τάξεις |Παροχή Τουριστικής Εκπαίδευσης για την Αειφορία μέσω Καινοτόμου Μεθοδολογίας: «ΙonianDtourWebinars» - «ΕρημίτηςProject» 
BRONZE 13ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ξάνθης  | «Εσύ και εγώ μπορούμε…την Ξάνθη μας αλλιώς να ονειρευτούμε.» Σχολικό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας
Δεσμός με την Κοινωνία -  Ιδιωτικός Εκπαιδευτικός Φορέας
GOLD Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης | Ζω μαζί με τους άλλους, συμπαραστέκομαι, βοηθώ
SILVER Γυμνάσιο-Λύκειο Ώθηση | Pet Savers
Διεθνείς Συνεργασίες - Δημόσιος Εκπαιδευτικός Φορέας
GOLD 2ο Γυμνάσιο Γέρακα | Ένα παράθυρο στον κόσμο
SILVER Νηπιαγωγείο Ριζαριού Τρικάλων | "ICT and robotics in preshool education: A more attractive way for learning"
BRONZE Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | Ελληνικό Ινστιτούτο Κομφούκιος Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στο Βελονισμό για Επαγγελματίες Υγείας
Διεθνείς Συνεργασίες - Ιδιωτικός Τομέας
GOLD Workearly Greece | Workearly Greece- International Collaborations
SILVER ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΤΣΟΓΛΟΥ | Οι σπόροι μιας φιλίας
BRONZE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ |  Education without borders: Υπερασπίζοντας το δικαίωμα των παιδιών στην Εκπαίδευση
BRONZE ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ | Seeds of Justice
Ενότητα 3. Διοίκηση, Οικονομία & Εγκαταστάσεις
PLATINUM Αρχιτεκτονικό Γραφείο Παιδοκεντρικού Σχεδιασμού BabyEcoDesign | Παιδοκεντρικός Σχεδιασμός Εκπαιδευτικων Χωρων: Πως καθορίζει την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας η  εφαρμογή της Παιδοψυχολογίας στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της  σχολικής αίθουσας
Συστήματα ποιότητας & πιστοποιήσεις
GOLD  2ο ΠΕΚΕΣ  Νοτίου Αιγαίου | Βελτίωση Ποιότητας στα Εργαστηριακά Κέντρα με το Μοντέλο Ολικής Ποιότητας EFQM
SILVER 1ο ΠΕΚΕΣ Αττικής | Προτεινόμενο Μοντέλο βελτίωσης Ολικής Ποιότητας εκπαιδευτικών διεργασιών στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση
BRONZE TÜV HELLAS (TÜV NORD) S.A. | Εφαρμογή του Πρότυπο ISO 29993:2017 στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης 
Ανθρώπινο Δυναμικό
GOLD Epsilon Training | Ανθρώπινο Δυναμικό: Εκπαιδευτική Μονάδα που επενδύει στην προσέλκυση και ανάπτυξη του βέλτιστου ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και στη διαμόρφωση του κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος.
Κτίριο & Εγκαταστάσεις- Δημόσιος Εκπαιδευτικός Φορέας
GOLD 2ο Δημοτικό Σχολείο Καναλλακίου Δήμου Πάργας | Μελέτη με όραμα ενα πράσινο σχολείο για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου και τον βιοκλιματικό ανασχεδιασμό του προαυλίου
SILVER 1o & 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαλίων | Το σχολείο μας - το σπίτι μας!
BRONZE 5 & 6 Δημοτικό σχολείο Ζωγράφου | Βιβλιοθήκη
Κτίριο & Εγκαταστάσεις-  Ιδιωτικός Τομέας
GOLD Αρχιτεκτονικό Γραφείο Παιδοκεντρικού Σχεδιασμού BabyEcoDesign | Παιδοκεντρικός Σχεδιασμός Εκπαιδευτικών Χώρων
SILVER Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης | Διαμαντίδειο Νηπιαγωγείο Παιδικός Σταθμός, το νέο κτήριο του σχολείου
Ενίσχυση της Αειφορίας
GOLD 9ο Νηπιαγωγείο Πύργου Ηλείας | Παίζοντας & μαθαίνοντας για τη προστασία του περιβάλλοντος - Aeiforoulis for the planet Earth 17SDGs

Κριτική Επιτροπή

Τις υποψηφιότητες στα Education Leaders Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.
Προεδρος Επιτροπhς αξιολογησησ

Άννα Διαμαντοπούλου

Jury President Education Leaders Awards 2023
Πρόεδρος του Δικτύου – Πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΕ για το μέλλον του κοινωνικού κράτους – πρ. Επίτροπος ΕΕ – πρ. Υπουργός

Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής

Γιατί να συμμετάσχω;

Μέσω των βραβείων αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε κλάδο ή αγορά. Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, οι εταιρείες, οργανισμοί, φορείς, λαμβάνουν χρήσιμο feedback από τους ειδικούς για τη χρονιά που πέρασε και εντοπίζουν τη θέση τους σε σύγκριση με τους peers τους στην αγορά που δραστηριοποιούνται. Στόχος της αξιολόγησης και της επιβράβευσης είναι η διαρκής βελτίωση των εταιρειών, των κλάδων και του επιχειρηματικού τοπίου συνολικά στην Ελλάδα.

• Αναγνώριση / Αξιοπιστία
Ένα βραβείο σημαίνει ότι η υποψηφιότητά σας έχει αξιολογηθεί θετικά από τους ειδικούς που απαρτίζουν την επιτροπή, αναγνωρίζεται και
αποκτά αξιοπιστία.

• Μέτρηση της Επιτυχίας / Benchmarking
Μέσω της αξιολόγησης, οι υποψήφιοι διακρίνουν πού τοποθετούνται οι υπηρεσίες / προϊόντα τους σε σχέση με την αγορά, τα διεθνή standards και τις προσδοκίες των αξιολογητών.

• Ανατροφοδότηση / Feedback / Βελτίωση
Όλοι οι υποψήφιοι λαμβάνουν τα σχόλια των αξιολογητών – εφόσον το ζητήσουν – ώστε να λάβουν γνώση για τα σημεία βελτίωσης που οι ειδικοί αξιολογητές προτείνουν.

• Προβολή / Δημοσιότητα
Μια διάκριση προσφέρει πολλαπλά εργαλεία και ευκαιρίες για ευρύτερη δημοσιότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

• Ανταμοιβή / Κίνητρο στις ομάδες
Η διάκριση προσφέρει σημαντική αναγνώριση στις προσπάθειες των ομάδων και ενισχύει το ηθικό των εργαζομένων.

• Ενίσχυση πωλήσεων
Έχει αποδειχθεί μέσω ερευνών ότι ένα βραβείο ενισχύει την άποψη των πελατών για την ποιότητα των υπηρεσιών / προϊόντων μιας εταιρείας και συνεισφέρει θετικά στις πωλήσεις.

Οι εκπαιδευτικές μονάδες, αλλά και οι επιχειρήσεις που υποστηρίζουν το έργο και τις υποδομές των εκπαιδευτικών μονάδων υλικοτεχνικά και συμβουλευτικά, μπορούν να συμμετέχουν στη διαγωνιστική διαδικασία των βραβείων με σκοπό:

 • την αναγνώριση των υπηρεσιών επιπρόσθετης αξίας προς την κοινωνία, στην οποία παρέχει το ανθρώπινο κεφάλαιο που χρειάζεται για την ανάπτυξη και την ευμάρεια
 • την ανάδειξη των κατάλληλων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί για τη βέλτιστη εκπαίδευση και ανάπτυξη τόσο των διδασκόμενων, όσο και του διδακτικού προσωπικού
 • την προβολή στο ευρύ κοινό όλων των καινοτόμων δράσεων, που αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

Μια μοναδική ευκαιρία διάκρισης και παρουσίασης του έργου των Σχολείων και των Σχολών, καθώς και των εξαιρετικών επιδόσεων των Εκπαιδευτικών
σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας!


Τα σχολεία και οι εκπαιδευτικές μονάδες του δημοσίου τομέα μπορούν να καταθέσουν υποψηφιότητες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Ο σκοπός αυτής της εξαίρεσης είναι να ενθαρρύνουμε τους εκπαιδευτικούς του δημοσίου, που με τις πρωτοβουλίες τους επιτελούν εκπαιδευτικό έργο με σημαντικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, να υποβάλουν υποψηφιότητα και να διεκδικήσουν την αναγνώριση που αξίζουν, για τη συμβολή τους στην αναβάθμιση της Εκπαίδευσης στη χώρα μας. Κυρίως, διότι με το παράδειγμά τους δημιουργούν πρότυπα.

Να κάνουμε γνωστούς στο Πανελλήνιο τους Εκπαιδευτικούς με εξαιρετική προσφορά!

Ως αναγνώριση της εξαιρετικής προσφοράς και στο πλαίσιο ανάδειξης και επιβράβευσης εκείνων των Εκπαιδευτικών, οι οποίοι επιτελούν εξαιρετικό εκπαιδευτικό έργο με κοινωνικό αντίκτυπο πέρα του προσδοκώμενου, θεσπίζουμε τον τιμητικό τίτλο «Εκπαιδευτικός της Χρονιάς».

 

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων / Απονομή Βραβείων

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων / απονομή των βραβείων θα λάβει χώρα στο τέλος Μαϊου. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ανακοίνωση / απονομή των βραβείων θα λάβετε με την ενημέρωση των αποτελεσμάτων αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων. Σε περίπτωση που διοργανωθεί εκδήλωση απονομής, δικαιούστε μια (1) δωρεάν συμμετοχή για να παραλάβετε το βραβείο. Η δωρεάν συμμετοχή αφορά κάθε συμμετέχουσα εταιρεία (ΑΦΜ), ανεξαρτήτως αριθμού υποψηφιοτήτων που υπέβαλε ή εταιρειών που αναφέρονται σε αυτές. Διευκρινίζεται ότι η επιλογή ανάμεσα στη διοργάνωση τελετής απονομής ή στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια της BOUSSIAS Events, η οποία θα αποφασίζει κατά περίπτωση (λαμβάνοντας υπόψη και τις εκάστοτε υγειονομικές, πολιτικές και οικονομικές συνθήκες). Οι συμμετέχοντες ουδεμία αξίωση θα έχουν κατά της BOUSSIAS Events και η BOUSSIAS Events ουδεμία ευθύνη θα φέρει σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί τελετή απονομής των βραβείων.

Winners' kit

Οι νικητές λαμβάνουν :
 • Για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε επικοινωνίας σχετικά με το συνέδριο/βραβείο (όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, επικοινωνία χορηγίας, διάκρισης, συμμετοχής στη διοργάνωση κλπ.), παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνον τα επίσημα υλικά που θα λάβετε από την BOUSSIAS Events.
 • Απαγορεύεται ρητώς η παραποίηση/τροποποίηση των εν λόγω υλικών της διοργάνωσης, ή/και η χρήση άλλων υλικών για την πραγματοποίηση της επικοινωνίας κατά τα ανωτέρω, καθώς και η χρήση των επίσημων υλικών της διοργάνωσης για άσχετους με αυτήν σκοπούς.
 • Απαγορεύεται με οποιαδήποτε τρόπο η χρήση ή/και τροποποίηση ή/και παραποίηση ή/και αντιγραφή του λογοτύπου ή/ και της οπτικής ταυτότητας του συνεδρίου/βραβείου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκριση της BOUSSIAS Events.
 • Venue
  Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί τελετή για την απονομή των βραβείων, το venue θα ανακοινωθεί με την ενημέρωση των αποτελεσμάτων από την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων. Ο χώρος της εκδήλωσης επιλέγεται κατ’ απόλυτο διακριτική ευχέρεια της Διοργανώτριας Εταιρείας, η οποία δικαιούται να αλλάξει το venue και την ημερομηνία τελετής οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο.
 • Κόστος συμμετοχής
  Το κόστος υποψηφιοτήτων δεν περιλαμβάνει το κόστος συμμετοχής στην τελετή απονομής των βραβείων (εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί). Η Διοργανώτρια εταιρεία θα ενημερώσει για το κόστος συμμετοχής, τους ακυρωτικούς όρους & τον τρόπο πληρωμής και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την τελετή απονομής, κατά την ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την αξιολόγηση.
 • Ασφάλεια Συμμετοχής
  Ο τρόπος ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων θα είναι προσαρμοσμένος στις υγειονομικές συνθήκες που θα επικρατούν στην χώρα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Η Διοργανώτρια Εταιρεία τηρεί όλα τα κατά περίπτωση απαιτούμενα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Κατεβάστε τους όρους συμμετοχής
& τις κατηγορίες βράβευσης

Παρακαλούμε συμπληρώστε στη φόρμα το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και το email σας για να κατεβάσετε το αρχείο με τις κατηγορίες και τους όρους συμμετοχής των βραβείων, καθώς και για να επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της BOUSSIAS Events και να σας ενημερώσει περαιτέρω για τις κατηγορίες βράβευσης και να απαντήσει σε οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστείτε.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ενότητες & Βραβεία

Αναλυτικά οι κατηγορίες υποψηφιοτήτων στα βραβεία.

Όροι Συμμετοχής

Η διαδικασία αξιολόγησης, τα ζητούμενα και οι όροι συμμετοχής των βραβείων.