Γιατί να συμμετάσχω;

Μέσω των Education Leaders Awards αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες της εκπαιδευτικής κοινότητας της χώρας μας. Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης και επιβράβευσης, οι εταιρείες, οργανισμοί, φορείς, λαμβάνουν χρήσιμο feedback από τους ειδικούς για τη χρονιά που πέρασε και εντοπίζουν τη θέση τους σε σύγκριση με τους peers τους στην αγορά που δραστηριοποιούνται. Στόχος της αξιολόγησης και της επιβράβευσης είναι η διαρκής βελτίωση των εταιρειών, των κλάδων και του επιχειρηματικού τοπίου συνολικά στην Ελλάδα.

 • Αναγνώριση/αξιοπιστία
  Ένα βραβείο σημαίνει ότι η υποψηφιότητά σας έχει αξιολογηθεί θετικά από τους ειδικούς που απαρτίζουν την επιτροπή, αναγνωρίζεται και αποκτά αξιοπιστία.
 • Μέτρηση της Επιτυχίας/Benchmarking
  Μέσω της αξιολόγησης, οι υποψήφιοι διακρίνουν πού τοποθετούνται οι υπηρεσίες/προϊόντα τους σε σχέση με την αγορά, τα διεθνή standards και τις προσδοκίες των αξιολογητών.
 • Ανατροφοδότηση/Feedback/Βελτίωση
  Όλοι οι υποψήφιοι λαμβάνουν τα σχόλια των αξιολογητών – εφόσον το ζητήσουν – ώστε να λάβουν γνώση για τα σημεία βελτίωσης που οι ειδικοί αξιολογητές προτείνουν
 • Προβολή/Δημοσιότητα
  Μια διάκριση προσφέρει πολλαπλά εργαλεία και ευκαιρίες για ευρύτερη δημοσιότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
 • Ανταμοιβή/Κίνητρο στις ομάδες
  Η διάκριση προσφέρει σημαντική αναγνώριση στις προσπάθειες των ομάδων και ενισχύει το ηθικό των εργαζομένων.
 • Ενίσχυση πωλήσεων
  Έχει αποδειχθεί μέσω ερευνών ότι ένα βραβείο ενισχύει την άποψη των πελατών για την ποιότητα των υπηρεσιών/προϊόντων μιας εταιρείας και συνεισφέρει θετικά στις πωλήσεις.

Οι εκπαιδευτικές μονάδες, αλλά και οι επιχειρήσεις που υποστηρίζουν το έργο και τις υποδομές των εκπαιδευτικών μονάδων υλικοτεχνικά και συμβουλευτικά, μπορούν να συμμετέχουν στη διαγωνιστική διαδικασία των βραβείων με σκοπό:

 • την αναγνώριση των υπηρεσιών επιπρόσθετης αξίας προς την κοινωνία, στην οποία παρέχει το ανθρώπινο κεφάλαιο που χρειάζεται για την ανάπτυξη και την ευμάρεια
 • την ανάδειξη των κατάλληλων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί για τη βέλτιστη εκπαίδευση και ανάπτυξη τόσο των διδασκόμενων, όσο και του διδακτικού προσωπικού
 • την προβολή στο ευρύ κοινό όλων των καινοτόμων δράσεων, που αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Μια μοναδική ευκαιρία διάκρισης και παρουσίασης του έργου των Σχολείων και των Σχολών, καθώς και των εξαιρετικών επιδόσεων των Εκπαιδευτικών σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας!

Τα σχολεία και οι εκπαιδευτικές μονάδες του δημοσίου τομέα μπορούν να καταθέσουν υποψηφιότητες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Ο σκοπός αυτής της εξαίρεσης είναι να ενθαρρύνουμε τους εκπαιδευτικούς του δημοσίου, που με τις πρωτοβουλίες τους επιτελούν εκπαιδευτικό έργο με σημαντικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, να υποβάλουν υποψηφιότητα και να διεκδικήσουν την αναγνώριση που αξίζουν, για τη συμβολή τους στην αναβάθμιση της Εκπαίδευσης στη χώρα μας. Κυρίως, διότι με το παράδειγμά τους δημιουργούν πρότυπα.

Να κάνουμε γνωστούς στο Πανελλήνιο τους Εκπαιδευτικούς με εξαιρετική προσφορά!

Ως αναγνώριση της εξαιρετικής προσφοράς και στο πλαίσιο ανάδειξης και επιβράβευσης εκείνων των Εκπαιδευτικών, οι οποίοι επιτελούν εξαιρετικό εκπαιδευτικό έργο με κοινωνικό αντίκτυπο πέρα του προσδοκώμενου, θεσπίζουμε φέτος τον τιμητικό τίτλο «Εκπαιδευτικός της Χρονιάς».

Τιμητική Υποστήριξη

Χρυσός Χορηγός

Η ιστορία του Πρότυπου Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ρούλα Μακρή ξεκινά από το Μάϊο του 1995 όταν η κ. Ρούλα Μακρή ίδρυσε το πρώτο της φροντιστήριο. Πλέον είναι ηγέτιδα εταιρεία παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, με ιδιαίτερη έμφαση στην εισαγωγή των μαθητών στις πανεπιστημιακές σχολές. Με 25 έτη παρουσίας στο χώρο της εκπαίδευσης, με κύρια χαρακτηριστικά την πολυετή εμπειρία στα θεωρητικά και εδώ και 15 χρόνια και σταθετικά μαθήματα,καθώς και στα αγγλικά και με διαδικτυακά μαθήματα για όλη την Ελλάδα, συνεχίζει το εκπαιδευτικό του έργο εστιάζοντας πλέον στις εξατομικευμένες ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των μαθητών.

Στα διαδικτυακά μαθήματα η συνεργασία τουΠρότυπου Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ρούλα Μακρήμε τη MicosoftHellas, επέφερε αγαστά αποτελέσματα και πλέον διαθέτει μια μεγάλη γκάμα μαθητών από διάφορες γωνιές της πατρίδας μας. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISOEΛΟΤ 1433:2008 για τις υπηρεσίες της και έχει διακριθεί και πιστοποιηθεί από την ACTAγια την εκπαίδευση των καθηγητών της στα softskills.

Η εταιρεία έχει λάβει σημαντικές βραβεύσεις EDUCATIONLEADERSAWARDS2019 (SILVERβραβείο για τις Ειδικές Εκπαιδευτικές ανάγκες), EDUCATIONLEADERSAWARDS2019 (SILVERβραβείο για τη συνεργασία με Εκπαιδευτικούς Φορείς και Οργανισμούς) πουαναδεικνύουν την καινοτομία και τη δράση της. Επίσης η κ. Ρούλα Μακρή έχει διακριθεί ανάμεσα στις γυναίκες -ηγέτες επιχειρήσεων(whoiswho)και είναι βραβευμένη ως Φιλόλογος από την ΠΕΦ (Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων) και διακεκριμένη Φιλόλογος ειδικότερα στο μάθημα της Έκθεσης.

Οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας είναι:

 • Μελέτη Δημοτικού
 • Μελέτη Γυμνασίου
 • Φροντιστηριακά μαθήματα Γυμνασίου -Λυκείου
 • Προετοιμασία για την εισαγωγή στα Πρότυπα –Πειραματικά Γυμνάσια
 • Μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας σε όλα τα επίπεδα
 • Υποστήριξη σε Φοιτητικές Εργασίες καιΦοιτητικά μαθήματα.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Διοργάνωση